Multiexponeringar

24 maj 2013

Livet har varit lite kaotiskt på sista tiden. Ni vet sådär när vänskap ställs på spel och nära personers världar dras undan under deras fötter. Chock, svek & förvirring. Och så såklart det vanliga med hanteringen av ett ickefungerande immunförsvar och diverse sjukligheter utöver den permanenta. Jaja. Vill hur som helst slänga in ett litet inlägg här, det blir ju så tråkigt när det bara står tomt. I synnerhet nu när så pass många har hittat hit. Så här kommer några multiexponeringar från juli 2012-april 2013, därav de skiftande årstiderna.

Canon AE-1 Program + Kodak 200

30 kommentarer:

 1. vilka vackra och inspirerande bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, tack så jätte mycket! <3

   Radera
 2. Oj vad jag gillar detta!! Mycket fint.

  SvaraRadera
 3. så himla fint! tycker ofta att det kan bli lite knepigt med dubbelexponeringar, att motiven skär sig på nåt vis och så. men dessa var verkligen udnerbara.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Vad snällt! Tack så mycket :-)

   Radera
 5. Svar
  1. Gud så snällt- tack!! <3

   Radera
 6. Vilka fantastiskt jävla lyckade dubbelexponeringar! Varenda en är bra. Vägen och blommorna i den andra bilden får mig att tänka på en hemlig passage till en annan värld - en sån man bara kan hitta vid fullmåne om man snurrar hemskt fort i en trollring eller så. Tredje bilden är ett så fint porträtt - älskar lyktstolpen i bakgrunden. Men min favorit är bild fyra, med elden bland näckrosorna. Jag säger bara WOW.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jösses vad jag blir glad! Tack så hemskt mycket för din makalösa kommentar! <3

   Radera
 7. Åh jesus så snyggt. 35-mm gör livet värt att leva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack raring! Håller med till tusen!!

   Radera
 8. Hittade nyss hit och din blogg är perfekt! Hur redigerade du dessa bilder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack finafina Beata! Din blogg är ju bland de bästa, blir så glad att du hittat hit till mitt lilla skrymsle! Dessa är faktiskt inte redigerade alls (med undantag av lite kurvor i PSP). Utan har fotat en 35mm-rulle med diverse mönster, sen snurrat in den när jag fotat upp alla rutor, och sedan laddat samma rulle igen och fotat över de första bilderna. Lite klurigt att förklara, men hoppas att du förstår. KRAM!

   Radera
 9. Åh, åh, åh vilka fina bilder! Blir helt lyrisk! Du har verkligen skapat bildmagi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jösses, vilka fina ord! Tack så oerhört mycket!

   Radera
 10. Hello, Annelie
  Would you like to do international doubles?

  My lomography username is chourique

  SvaraRadera
  Svar
  1. I'd love to! Although at the moment I have quite a few projects that I have to finish off before I start a new one. But I will definitely get in touch when I've got the time! :-)

   Radera
 11. Svar
  1. Don't worry, I haven't forgotten! :-)

   Radera