Budapest dag två

27 september 2013


Vår andra dag var även den inbokad som shoppingdag, och eftersom vi mest skulle resa runt i olika gallerior bojkottade vi våra tunga kameror . Till vänster har ni mig och Ellen super excited över att få strosa runt och kolla på vackra matriella ting. Och till höger vår busshållplats. 
Det blev en hel del metro-åkande under dagen. Något som var ytterst förvirrande och fick mitt huvud att snurra lite väl mycket var reklamen. Ser ni att den hänger liksom snett längs rulltrapporna, istället för lodrätt. Tappade balansen flera gånger pga av detta. Annars var metrosystemet fantastiskt och doftade konditori och bakverk.

På kvällen efter att ha promenerat slut våra fötter slog vi oss ned på ännu en restaurang.

Ankpasta med champinjoner och parmesan, och en klassisk Tiramisu.

När våra magsäckar blivit fyllda med dessa läckerheter bar vi oss iväg till Szimpla Kert där vi placerade oss i en gammal Trabant. Efter några glas slöt två liftare från Frankrike upp med oss och blev vårat sällskap för natten. Sjukt ledsen på mig själv att jag inte fotade där, men ärligt talat hade jag alldeles för roligt för att ens lägga en tanke på att försöka föreviga festligheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar